I love cheesecake! As easy as that. Cheesecake has a soft, creamy and light filling with full of flavour. Speaking of flavours, you can get almost every flavour of cheesecake. You can get strawberry, chocolate, vanilla, pumpkin, coffee, the list is almost never ending. The recipe for today is the cheesecakes classic. It's the one and only - New York cheesecake.
Serves: 7 servings
Ingredients:
200g brown sugar
1tsp vanilla extract
5 medium eggs
450g Philadelphia cream cheese
3tbsp cornflour
200g Digestive biscuits
75g butter
1 lemon
1. Preheat your oven to 160 C and prepare your cake tin with greaseproof paper.
2. Grind the Digestive biscuits finely in a plastic bag into small crumbs. Next melt the butter in a large saucepan and stir in with the crumbs.
3. Divide the mixture evenly over the base of the prepared cake tin. Press the mixture firmly.
4. Finely grate the lemon over a large bowl and add about 2 tablespoons of the juice to the zest. Now stir the cornflour with the lemon and mix together with your cream cheese, brown sugar and vanilla extract. Gradually beat in the eggs one by one.
5. Pour the mixture over the crumbs and bake in the oven for 50-60 minutes until the filling is solid.
6. Turn the oven off and leave the door slightly open to let the cheesecake cool in the oven.
7. Cover your cheesecake with cling film and leave it overnight to the fridge.8. Once the cheesecake has been in the fridge overnight you can now decorate it and serve it either on its own or add a scoop of ice-cream next to it. Enjoy!
Ma armastan juustukooki! Just nii lihtne see ongi. Juustukoogil on
pehme, kreemjas ja kerge maitserohke täidis. Rääkides maitsetest, juustukooki
on võimalik saada peaaegu igas maitses. Neid leidub maasika-, šokolaadi-,
vanilli-, kõrvitsa-, kohvimaitsega, nimekiri on peaaegu lõputu. Minu tänane
retsept on juustukookide klassika. See on üks ja ainus – New Yorgi juustukook.
Serveerib: 7 tükki
Koostisosad:
200g pruuni suhkrut
1tl vanilli ekstrakti
5 keskmise suurusega muna
450g Philadelphia toorjuustu
3sl maisijahu
200g Digestive küpsiseid
75g võid
1 sidrun
1. Kuumuta ahi 160 C ja valmista oma koogivorm küpsetuspaberiga.
2. Purusta Digestive küpsised kilekotis pisikesteks tükkideks. Järgmisena sulata või kastrulis ja sega kokku küpsise tükkidega.
3. Jaota segu ühtlaselt ettevalmistatud koogivormi. Suru segu kõvasti vormi põhja.
4. Riivi sidrunikoor peenelt suurde kaussi ja lisa hulka kuskil 2 supilusikatäit sidrunimahla. Nüüd sega maisijahu sidruniga ja sega kokku kreemjuustu, pruuni suhkru ja vanilliekstraktiga. Järk-järgult peksa hulka munad ükshaaval.
5. Vala segu üle küpsisepuru ja küpseta ahjus 50-60 minutit, kuni koogitäidis on tahke.
6. Lükka ahi välja ja jäta uks veidi lahti,et lasta koogil ahjus jahtuda.
7. Kata oma juustukook toidukilega ja jäta üleöö külmikusse.
8. Kui juustukook on olnud üleöö külmkapis, siis võid sa nüüd kaunistada ja serveerida kas juustukoogitüki endana või koos jäätisepalliga. Head nautimist!
No comments:
Post a Comment